Tinimini contact
 
Jodenstraat 98 bus A
2270 Herenthout
GSM: 0495 89 82 68

Ik ben ziek! Wat nu?

 
Een ziek kind hoort niet thuis in het kinderdagverblijf onder ziekte verstaan we:
  • + 38.5 °C koorts
  • hevige diaree en/of overgeven
  • besmettelijke ziekte
Kinderziekten zijn toegelaten indien geen 38.5°C koorts en geen hevige diaree of overgeven.
Uw kindje wordt weer in het kinderdagverblijf toegelaten wanneer er geen gevaar meer bestaat voor de andere kinderen, geen koorts of diarree meer heeft. Verwittig het kinderdagverblijf telefonisch op het nummer 0495/89.82.68.
Bij ziekte of ongeval, dat zich voordoet in het kinderdagverblijf, zullen de ouders of contactpersoon onmiddellijk gewaarschuwd worden vooraleer verdere stappen worden ondernomen. Er kan dan beroep gedaan worden op uw huisarts en/of onze huisarts, dr. Verstappen.
De kosten voor de medische zorgen bij ziekte vallen steeds ten laste van de ouders. De kosten voor medische zorgen bij een ongeval dat zich voordoet in het kinderdagverblijf worden gedragen door de verzekering van Tinimini.
 
Medicatie:
Indien uw kindje medicatie moet nemen, moet u zorgen voor een attest van de dokter. Hierop moet de periode dat uw kindje de medicatie moet nemen, haar/zijn naam en de naam van de medicatie vermeld staan. Heeft u geen doktersvoorschrift voor een medicament dan zal dit bij Tinimini niet worden toegediend.